La vice-presidenta del govern, Bel Busquets, deixarà l’acta de diputada de Més per Mallorca i serà substituïda a la cambra per Miquel Gallardo, segons fonts del grup parlamentari. Vol dedicar-se únicament a la feina de vice-presidenta i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme.

En una carta enviada a la militància, explica que després de l’estiu ve un període de moltes lleis. ‘Som un grup parlamentari petit –afegeix– i tots els diputats i diputades s’hauran de dedicar a això amb la màxima intensitat. Estic segura que Miquel Gallardo assumirà el repte amb tota la il·lusió, energia i responsabilitat que el caracteritzen.’

En la missiva agraeix als companys del grup parlamentari, començant pel seu antecessor, l’ex-vice-president Biel Barceló, la seva col·laboració en aquest temps a la cambra balear.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb