Els grups de Barcelona en Comú, PDECat, ERC, PSC, CUP i els regidors no adscrits de l’Ajuntament de Barcelona han demanat al govern espanyol que comenci els tràmits per il·legalitzar la Fundación Francisco Franco. La majoria del consistori reacciona així a la intenció de l’entitat d’obrir una delegació a la ciutat. El tinent de batllia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, explicarà avui la proposta conjuntament amb els regidors Jordi Martí (PDECat), Montse Benedí (ERC), Carmen Andrés (PSC), Eulàlia Reguant (CUP) i els regidors Gerard Ardanuy i Juanjo Puigcorbé. També participaran en la trobada representants de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme, SOS Bebés Robados, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i el centre Irídia, entre d’altres.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb