Diputats de Vox i de Ciutadans han tingut una topada al congrés espanyol una hora abans de començar la sessió constituent. El motiu ha estat els llocs que volien ocupat els uns i els altres a la cambra baixa, on encara no s’ha assignat l’emplaçament de cada grup. Ho han explicat uns quants diputats que eren presents a l’hemicicle quan hi ha hagut l’incident, com ara  el portaveu dels comuns, Jaume Asens, i el de Bildu, Jon Inarritu.

Hi ha hagut, segons que expliquen, bescanvi de crits i d’insults i fins i tot empentes. Segons diverses fonts, Vox ha ocupat el lloc que tenia Ciutadans a l’última legislatura, al centre de l’hemicicle, a la segona filera de la part central de la cambra. Això ha originat la queixa dels diputats d’Inés Arrimadas, amb una representació que s’ha reduït a deu escons i prou.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.