ACN Barcelona.-Barcelona acull entre aquest divendres i diumenge la segona edició del Global Ioga Congress, una de les principals trobades internacionals del món del ioga a Espanya. Més de 90 dels mestres més importants de tot el món es reuneixen a la capital catalana per oferir classes de tots els nivells i de tots els estils. L’objectiu és apropar aquesta disciplina a l’alça a tots els públics, des dels que mai l’han practicada fins als alumnes més avançats. Organitzat per Ioga One, marca vinculada al centres DIR, el congrés també ofereix classes de meditació, conferències, tallers i classes per a nens i famílies.

Entre els professors que impartiran classes hi ha Andrei Ram, Yoshio Hama, Cristi Christensen, Ambra Vallo, Fabio Filippi, Gustavo Plaza, Camilo Garcia, Simon Park, Alexis Simon o Jordi Canela, fundador del congrés. L’esdeveniment compta amb una segona fase, el 10 de novembre, on les classes seran impartides per professors de la ciutat. Els fons d’aquesta jornada es dedicaran a un projecte per apropar el ioga a diferents centres penitenciaris, facilitant així la reinserció dels presos. Amb aquest congrés Barcelona es consolida com a capital del ioga del sud d’Europa.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb