La Comissió de Presidència, Seguretat i Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a adoptar mesures urgents per aturar la venda ambulant il·legal. Els representants del consistori han donat llum verda a una proposta del PSC en aquesta direcció que ha comptat amb el suport de tots els grups menys la CUP i les abstencions dels dos regidors no adscrits Gerard Arduny i Juanjo Puigcorbé.

El text planteja incrementar les inspeccions d’entrada de mercaderies al Port de Barcelona, demanar als Mossos d’Esquadra més control sobre els magatzems de l’Àrea Metropolitana que subministren els productes falsificats, dotar de major estructura i recursos la Guàrdia Urbana i incrementar la coordinació entre cossos policíacs. Alhora, obre la porta a aplicar sancions quan sigui convenient, fins i tot als compradors, i impulsar campanyes efectives per a defensar el comerç de proximitat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb