La província austríaca del Tirol, amb 750.000 habitants, ha imposat un tancament des d’avui fins al 5 d’abril per tal de frenar la propagació del coronavirus en una zona o en els contagis estan especialment concentrats, segons que ha informat l’agència de notícies Reuters. La província occidental ha registrat 474 dels 1646 casos del país.

Només és permès d’abandonar el municipi en què es viu per a cobrir necessitats bàsiques o treballar, segons que ha dit el governador del Tirol, Guenther Platter. També ha dit que només les persones que viuen al Tirol, treballen a la infraestructura crítica o subministren béns poden ingressar a la província. El moviment de mercaderies és permès sota certs condicionants.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb