VilaWeb convoca, com cada any, l’Assemblea de Lectors, amb sessions en dies diferents a Vic, Barcelona, Perpinyà, Palma i València. El dimecres 7 de febrer es va fer la primera d’aquestes sessions a Vic. La següent assemblea es va fer dissabte 10 de febrer a Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Prèviament, a les deu del matí, es va fer una visita a la redacció del diari, al carrer de Ferlandina, 43. També s’ha fet la de Perpinyà, dissabte 17 de febrer al Casal. I aquest dissabte es farà l’assemblea de València a les deu del matí a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12). Inicialment s’havia convocat a les dotze del migdia a la Societat Coral el Micalet, però s’ha modificat l’hora i el lloc per la convocatòria d’una concentració a la mateixa hora a la plaça de la Mare de Déu en suport dels presos polítics.

Finalment, l’assemblea de Palma es farà el dijous 22 de març a les set del vespre a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24). En el cas de Palma, es farà primer una conferència a càrrec de Vicent Partal i Pere Cardús oberta a tothom, i en acabat, es farà l’assemblea de subscriptors en una reunió més breu.

A l’Assemblea de Lectors, hi poden assistir tots els subscriptors del diari. Si encara no en sou, podeu fer-vos-en omplint aquest formulari. El director, Vicent Partal, i responsables del diari membres de la redacció hi expliquen els projectes en marxa o futurs i escolten, especialment, els comentaris i crítiques dels subscriptors.

La sessió de Barcelona, a més, fou enregistrada en vídeo, per facilitar la participació de tots els qui no hagin pogut acudir a cap de les quatre convocatòries.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]