El tinent batlle de Drets de la Ciutadania de Barcelona, Jaume Asens, ha lamentat les agressions i els braços alçats després de la marxa espanyolista d’ultradreta. A través del seu compte de Twitter, Asens ha dit que ‘cal fer el possible perquè aquests fets no quedin impunes’. Als Mossos d’Esquadra els consta que després de la manifestació d’aquest diumenge s’han produït almenys dues agressions. Tal com ha assenyalat, l’ajuntament ofereix assistència psicològica i jurídica gratuïta a l’oficina per a la No Discriminació.

A més, el tinent batlle ha recomenat a les víctimes de denunciar les agressions perquè puguin accedir a les imatges del metro i investigar els fets.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb