BARCELONA, 11 (EUROPA PRESS)

El XVIII Festival del Mil·lenni ha signat un acord amb l’associació sense ànim de lucre Música en Vena (Mev) perquè set o vuit artistes que participaran en el festival vagin voluntàriament a actuar en hospitals, de moment al Clínic i Sant Joan de Déu, però ho oferiran a tots els qui ho demanin, ha explicat el director del festival Martín Pérez aquest divendres en roda de premsa.

“La música contribuirà a millorar l’estada dels malalts als hospitals i podran gaudir d’artistes de primer nivell”, ha explicat el responsable de Mev a Catalunya, Joan Corbera, que ha afegit que és una gran empenta per a la iniciativa que ha començat a Catalunya que promotors tan importants com Festival del Mil·lenni prestin el seu suport.

Fa quatre anys que ‘Música en vena’ realitza aquesta tasca en 14 hospitals de la Comunitat de Madrid a través d’un conveni subscrit amb el Servei Madrileny de Salut per contribuir a millorar la societat a través de la música, de manera que ja hi ha hagut més de 400 concerts en hospitals, més de 1.000 músics voluntaris i més de 30.000 pacients beneficiats.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]