Antoni Llena

L’artista plàstic Antoni Llena ha inaugurat avui al Palau de la Música Catalana la seva exposició de dibuixos ‘Senyals de fum des d’un subsòl’, que es podrà visitar fins al 19 de març.

En un dels balcons del Foyer del Palau podrà veure’s, de manera gratuïta, un mostra d’il·lustracions realitzades per l’artista el 2009, pertanyents a la seva col·lecció ‘SOS: senyals de fum des d’un subsòl’, mentre que a la Sala Lluís Millet es presentaran cent dibuixos inèdits de Llena també corresponents a l’esmentada sèrie.

Aquesta última selecció d’esbossos, a la qual se suma una escultura-vitrina de la sèrie ‘Velletque videre’, es podrà visitar gratuïtament amb l’entrada d’un concert o d’un tour guiat.

A més, l’artista dirigirà un taller creatiu per a adults i nens a partir de quatre anys el pròxim 24 de febrer, que s’emmarca dins de les activitats del cicle ‘Concerts Familiars al Palau’.

Aquesta proposta permetrà als assistents passejar al costat de Llena pel Palau per conèixer de prop les textures de l’edifici i dibuixar al seu costat al mateix escenari de la Sala de Concerts.

Les creacions de Llena (Barcelona, 1942), considerat un precursor de l’art conceptual, són ‘autèntiques arquitectures de paper d’equilibris impossibles’, fetes amb ‘materials primaris i senzills’ que aconsegueixen transmetre una “gran intensitat, dimensió espiritual i capacitat emotiva’, segons el Palau.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb