ACN Barcelona.-La temporada dels Pastorets 2018-2019 arrenca amb més 250 representacions en 21 dies, entre el 15 de desembre i el 3 de febrer i amb la participació de 7.000 persones, entre actors, actrius, músics, tècnics… Enguany s’amplien els municipis on els catalans podran anar a veure alguna representació dels Pastorets. La incorporació de l’Espluga de Francolí a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya incrementa a 52 la xifra de municipis on enguany s’acolliran la representació, que es podria veure a les quatre demarcacions catalanes.

Com ha informat la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els 52 municipis estan repartits entre les quatre demarcacions Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Van des de Barcelona fins a L’Ametlla de Merola, passant per Girona, Figueres, Pals, L’Espluga de Francolí, Montblanc, Ulldecona, Terrassa, Tàrrega, Sabadell, Mataró, Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Valls…La temporada arrencarà el 15 de desembre a Barcelona amb la representació del text de Josep Maria Folch i Torres per part d’El Centre Gràcia i acabarà el 3 de febrer a Mataró i El Vendrell, amb els textos de Ramon Pàmies; i una adaptació lliure del text de Mossèn Rossend Fortunet respectivament.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb