La presidenta del govern, Francina Armengol, ha confirmat que Més per Mallorca continuarà ostentant la vice-presidència de l’executiu. La dimissió de Biel Barceló ahir va obrir una crisi de govern. ‘La meva intenció inicial és mantenir aquell acord’, ha dit en declaracions als mitjans de comunicació, en referència al pacte de legislatura amb la formació eco-sobiranista.

Ha explicat que s’han obert negociacions i que podria separar-se la vice-presidència de la conselleria de Turisme, Recerca i Innovació. Fins ahir, Barceló ostentava els dos càrrecs en un mateix departament. Armengol ha assegurat que prefereix trobar la persona idònia per ocupar el càrrec que no pas tancar la crisi de govern ràpidament.

També ha afirmat que la decisió de Barceló és bona perquè el seu viatge pagat a Punta Cana havia fet mal a la imatge del govern. Per últim, ha agraït la feina feta al vice-president durant els dos anys i mig de legislatura.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]