obsessió

L’entrada de l’extrema dreta al parlament balear ja ha dut tensió als debats. La presidenta Francina Armengol ha acusat Vox de tenir una obsessió malaltissa amb els Països Catalans. Ho ha dit quan el portaveu de la formació ultra, Jorge Campos, li ha demanat si considera que les Illes Balears formen part dels Països Catalans, a partir d’una proposició de llei tractada al parlament fa sis anys.

Armengol ha evitat de respondre-hi, dient que eren a la sessió de control al govern i ha recordat al portaveu de Vox que li paguen per defensar els interessos de les Illes Balears. També ha lamentat que amb l’entrada de Vox a les institucions ja no hi hagi una unanimitat en la defensa dels més vulnerables, en al·lusió als menors i a les víctimes de violència masclista, perquè és un partit que vol fomentar la crispació i dividir la societat amb el discurs de l’odi.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.