ACN Barcelona.-L’Associació per la Defensa del Menor APRODREME ha ampliat la seva denúncia col·lectiva del 2017 contra el Sistema de Protecció a la Infància i l’Adolescència, on ja demanaven que s’acabés amb un sistema “que genera tant de dolor”, que “no funciona” i que està “qüestionat per entitats com Amnistia Internacional o Save the Children”. En paraules del president de l’associació, Francisco Cárdenas, l’ampliació de la denúncia demana acabar amb les “arbitrarietats” del sistema de retirada de menors amb un document introductori que justifica amb exemples i proves que “no són errors puntuals”, sinó que l’actual sistema està “violant els drets fonamentals dels menors i dels seus familiars”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb