El diputat del PP Antonio Gallego ha renunciat a l’acta de diputat al Parlament i serà substituït per Fernando Sánchez Costa, que ja ocupar un escó en la legislatura anterior, segons ha informat aquest dilluns la cambra catalana. Gallego, que fins ara havia estat diputat al Congrés, era un dels noms que sonava com a portaveu del grup parlamentari. Es tracta de la segona renúncia des de les eleccions del 27 de setembre després que el diputat de Catalunya Sí que Es Pot Gerard Bargalló dimitís divendres passat per les informacions que apuntaven que havia cobrat l’atur de manera fraudulenta. En aquest cas, el seu lloc serà ocupat per Hortènsia Grau, que també va ser diputada en la legislatura anterior.

Per obtenir l’acta, tant Fernando Sánchez Costa com Hortènsia Grau hauran de presentar es credencials expedides per les Juntes Electorals provincials corresponents, l’escrit en què prometen o juren respectar la constitució i l’estatut i les declaracions d’activitats i béns.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb