ACN Barcelona.-La coordinadora general del Partit Demòcrata (PDeCAT), Marta Pascal, ha donat per closa la crisi del Govern i ha sortit en defensa de la seva formació. En un contacte amb la premsa des del pati de la seu del partit, Pascal ha afirmat que “tots els soldats del PDeCAT estan disposats a fer el que calgui”. La també diputada de JxSí ha lloat “l’experiència de fer equip” que té el nou president del grup parlamentari, Lluís Maria Corominas, i ha descrit el nou vicepresident primer de la Mesa, Lluís Guinó, com un actiu de “pedra picada” que ha demostrat “fortalesa i responsabilitat”.

Pascal ha reiterat que el PDeCAT ha tornat a fer un “exercici de generositat i de responsabilitat molt gran”, després dels canvis a l’executiu -tots del Partit Demòcrata-, i ha sentenciat que ningú no els farà caure en la “trampa” de pensar que la formació no té prou “compromís” amb el procés. Així mateix, la coordinadora general del partit ha explicat que la direcció ha demanat als diputats al Parlament, al Congrés i al Senat, en una reunió aquest dilluns al matí, que “intensifiquin la feina en tots els sectors de la societat”.D’altra banda, i després que la CUP s’hagi autoinculpat com a “coautora” de l’1-O, Pascal ha sentenciat que “el que facin els altres ens preocupa poc”. “Som poc amants del ‘postureo’ i molt amants de fer les coses”, ha deixat anar Pascal.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]