La candidata número deu de la CUP per Barcelona, Núria Gibert, ha apel·lat al vot de la classe treballadora en un acte a El Prat de Llobregat: Gibert: ‘Ni un vot obrer al PP, ni un vot pensionista al PSC, ni un vot treballador a Cs’. Ha assegurat que el bloc del 155 ‘té el cinisme de baixar dels seus barris benestant als barris de les classes populars per vendre les seves mentides’.

L’ex-secretari general de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, ha donat suport a la CUP:  ‘Hi ha matisos entre partits independentistes, molts d’ells importantíssims. Un partit que es cregui la idea del procés constituent i de la radicalitat democràtica, que ha de ser digne i que ha d’estar dempeus’, ha dit.

Fachin també ha cridat els anticapitalistes a ‘posar-se les piles’ per derrotar Mariano Rajoy a les urnes. ‘Alguns som independentistes i altres no, però no ens callaran pegant-nos. Seguirem posant les urnes pel que ens doni la gana’, ha sentenciat.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]