La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha tornat a mostrar la seva preocupació per un possible tripartit després del 21-D i ha assegurat que només pensar-ho li posa ‘els pèls de punta’. Ha defensat que cal donar prioritat a les polítiques socials que garanteixin plena igualtat i combatre la bretxa salarial i la penalització de la maternitat a la carrera professional de les dones.

En aquest sentit, ha criticat que el govern no hagi invertit diners en escoles bressol i en canvi, hagi augmentat el pressupost en el Departament d’Exteriors. Ha reivindicat Cs com l’únic partit capaç d’acabar amb el procés d’independència. Arrimadas ha defensat una nova etapa amb ‘rostre de dona’ en un acte que ha comptat amb diverses dirigents del partit.

Arrimadas ha demanat que s’inverteixin més diners per a reduir les llistes d’espera de la dependència i en conciliar la vida laboral i familiar. Per últim, ha defensat que les dones són les més perfeccionistes i que cal donar-los llocs de visibilitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]