ACN Barcelona.-La multinacional Amazon ha estrenat el centre de suport a pimes per a França, Itàlia i Espanya ubicat al centre 22@ de Barcelona, que dona feina a més de 200 treballadors, tot i que la xifra està previst que s’incrementi fins al mig miler en els pròxims anys. El centre multinlingüe dona suport al creixent nombre d’empreses que comercialitzen els seus productes a través d’Amazon Marketplace i els facilita l’exportació amb els seus serveis d’entrega i gestió d’atenció al client en els idiomes de cada país. Actualment, hi ha milers d’empreses espanyoles Amazon, de les quals més d’una tercera part venen a l’exterior, segons la multinacional, que també assegura que van facturar més de 250 milions d’euros i entre totes sumen 10.000 llocs de treball.

D’altra banda, les noves instal·lacions, situades al districte tecnològic 22@ de Barcelona, també acolliran el nou Centre d’investigació i Desenvolupament centrat en Machine Learning, que la multinacional obrirà en els propers mesos.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb