ACN Barcelona.-La multinacional Amazon ha estrenat el centre de suport a pimes per a França, Itàlia i Espanya ubicat al centre 22@ de Barcelona, que dona feina a més de 200 treballadors, tot i que la xifra està previst que s’incrementi fins al mig miler en els pròxims anys. El centre multinlingüe dona suport al creixent nombre d’empreses que comercialitzen els seus productes a través d’Amazon Marketplace i els facilita l’exportació amb els seus serveis d’entrega i gestió d’atenció al client en els idiomes de cada país. Actualment, hi ha milers d’empreses espanyoles Amazon, de les quals més d’una tercera part venen a l’exterior, segons la multinacional, que també assegura que van facturar més de 250 milions d’euros i entre totes sumen 10.000 llocs de treball.

D’altra banda, les noves instal·lacions, situades al districte tecnològic 22@ de Barcelona, també acolliran el nou Centre d’investigació i Desenvolupament centrat en Machine Learning, que la multinacional obrirà en els propers mesos.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]