Demà el Principat i el País Valencià estaran remoguts a causa de fortes ratxes de vent que arribaran fins als 100 km/h. L’alerta s’estén a dissabte, tot i que és previst que sigui avui quan es visquin els pitjors episodis.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla d’emergències Vencat davant la previsió de forts vents de fins a 100 quilòmetres per hora en el moment més àlgid, amb especial intensitat a l’interior de Tarragona, al sud de Catalunya central i al prelitoral barceloní.

Segons que ha informat Protecció Civil, la previsió de vents forts serà generalitzada a tot Catalunya tot i que les zones amb més risc seran les comarques del Priorat, del Camp de Tarragona, el litoral i prelitoral central, el Vallès (Barcelona), la Catalunya Central i també els cims del Pirineu.

Al País Valencià les fortes ventades es registraran especialment a comarques interiors com els Ports, l’Alt Maestrat, Alt Millars, Alt Palància i els Serrans.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.