El candidat del PP, Xavier García Albiol, ha advertit que ‘la política groga ens condueix a números vermells a Catalunya’, en referència al groc com a color de reivindicació de l’alliberament dels presos. En un acte a Barcelona on ha estat acompanyat de la ministra de Sanitat espanyola, Dolors Montserrat, i en presència del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, Albiol ha tornat a advertir el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ‘no hi haurà cap acord de govern a Catalunya amb indults sobre la taula’.

Ha afegit: ‘El PP no permetrà que es respongui als insults amb indults. També ha reconegut que no li consta que la informació sobre el suposat espionatge dels Mossos a la seva persona i a Millo sigui certa.

A més, ha reivindicat l’aplicació del 155 perquè permetrà que es pugui votar un nou parlament. ‘ Catalunya Ciutadans pot pujar, el PSC pot pujar, però no es podrà crear una majoria alternativa al Parlament de Catalunya sense la necessària participació del PP’, ha afegit. Montserrat ha reivindicat que el PP és el ‘gran enemic’ de l’independentisme perquè ‘fa nosa’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]