Volia ser un gest per a reforçar el missatge de campanya de Susana Díaz i enfortir la seva candidatura a les primàries del PSOE i ha acabat originant un gran enrenou a les xarxes socials. El PSOE d’Andalusia va recuperar ahir un vídeo de la presidenta andalusa durant un míting del gener en què explicava per què el PSOE es trobava a l’oposició. ‘Som a l’oposició perquè vam obtenir mals resultats a les eleccions’, repeteix Díaz a tothom qui acusa els socialistes de ser la crossa del govern del PP. Ací podeu veure el vídeo sencer que els socialistes andalusos han compartit al seu canal de YouTube.

Aquest vídeo, que al gener va passar força desapercebut, ha encès les xarxes per un fragment en què la candidata parla dels indignats, ‘aquells que es van emprenyar amb nosaltres’. I diu: ‘Molts dels que es van emprenyar tant amb nosaltres no havien baixat deu esglaó en la seva qualitat de vida. N’havien baixat un, però es pensaven que en pujarien deu. És que es pensaven que podrien tenir la seva caseta a la platja. Que podrien sortir, no una vegada el mes, sinó una vegada la setmana. […] I quan això no va ser possible, es van emprenyar i es van indignar. I aquí vam fer el joc a la dreta i als altres, als de Podem.’ Podeu veure el fragment ací:

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]