ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat l’exdirector de la Fundació Catalanista i Demòcrata i actual Catdem (2007-2013), Agustí Colomines, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i l’expresident de la JNC i el fins ara director Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, nou secretari general de l’Esport. D’altra banda, el Consell Executiu també ha aprovat el nomenament de l’exdiputada d’ERC Marta Vilalta com a nova directora general de Joventut, i de l’exdiputada d’Unió i actual membre de Demòcrates de Catalunya Mercè Jou com a secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement.

Altres nomenaments són, concretament al Departament de Presidència, els d’Antoni Reig com a nou director del Consell Català de l’Esport, Jordi Graells com a director general d’Atenció Ciutadana i Teresa Pitarch com a presidenta de la Junta de Govern de l’Institut Català de les Dones. Pel que fa al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Francesc Sutrias serà el director general del Patrimoni de la Generalitat i Joan Jaume president i conseller delegat de l’empresa Infraestructures de la Generalitat.D’altra banda, el Govern ha nomenat Mercè Corretja directora general de Contractació Pública, adscrit al Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; i de David Elvira com a nou president del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut i Antoni Dedeu com a director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), al Departament de Salut.A banda del nomenament de Marta Vilalta, al Departament de Treball, Afers Socials i Família Francesc Poch serà el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, mentre que Josep Pallaràs serà director general d’Universitat, adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb