ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat l’exdirector de la Fundació Catalanista i Demòcrata i actual Catdem (2007-2013), Agustí Colomines, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i l’expresident de la JNC i el fins ara director Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, nou secretari general de l’Esport. D’altra banda, el Consell Executiu també ha aprovat el nomenament de l’exdiputada d’ERC Marta Vilalta com a nova directora general de Joventut, i de l’exdiputada d’Unió i actual membre de Demòcrates de Catalunya Mercè Jou com a secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement.

Altres nomenaments són, concretament al Departament de Presidència, els d’Antoni Reig com a nou director del Consell Català de l’Esport, Jordi Graells com a director general d’Atenció Ciutadana i Teresa Pitarch com a presidenta de la Junta de Govern de l’Institut Català de les Dones. Pel que fa al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Francesc Sutrias serà el director general del Patrimoni de la Generalitat i Joan Jaume president i conseller delegat de l’empresa Infraestructures de la Generalitat.D’altra banda, el Govern ha nomenat Mercè Corretja directora general de Contractació Pública, adscrit al Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; i de David Elvira com a nou president del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut i Antoni Dedeu com a director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), al Departament de Salut.A banda del nomenament de Marta Vilalta, al Departament de Treball, Afers Socials i Família Francesc Poch serà el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, mentre que Josep Pallaràs serà director general d’Universitat, adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb