Un jove ha denunciat una agressió homòfoba per part d’un vigilant de la discoteca LTN Club d’Esparreguera. Segons que ha explicat al diari ‘El Periódico’, els fets van passar el dissabte, quan s’estava fent petons amb un altre noi al lavabo. El vigilant va forçar la porta i va alertar per la radioemissora que s’estava produint un acte sexual. Després va tancar el pestell i va donar-li quatre bufetades al noi, que va caure a terra mentre l’agressor cridava ‘maricons’. L’agressió li va causar ferides al cap.

Segons el seu relat, els responsables de la discoteca es van adonar del que havia passat i li van oferir entrades VIP perquè no presentés una denúncia. A més, ha lamentat que els agents de la policia local que eren a l’exterior de la discoteca no identifiquessin a l’agressor. De fet, el jove assegura que els agents li van dir que ‘alguna cosa hauria fet’ per rebre aquells cops. Finalment, la víctima va presentar denúncia davant dels Mossos d’Esquadra.

El batlle d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha rebutjat els fets a través de Twitter. El consistori ha aprovat un decret que obliga la discoteca a tancar a les quatre, dues hores abans de l’horari permès, per ‘restablir l’ordre públic i la seguretat’ en aquesta zona després de diversos incidents.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb