S’acosta l’estrena de les noves ràdio i televisió valencianes: À Punt. Segons que ha explicat la directora general, Empar Marco, abans d’acabar l’any ja veuran la llum la ràdio i la web d’À Punt. Marco també ha anunciat que, ‘si no hi ha imponderables’, la nova televisió pública s’engegarà el primer semestre del 2018.

Al començament, a la web s’hi podran trobar sobretot continguts infantils. D’una altra banda, la ràdio arrencarà amb poques hores d’emissió. Hi haurà, per exemple, un magazín en què es tractaran qüestions vinculades amb la cultura i la societat.

À Punt ja té nou logotip
El retorn de la ràdio i la televisió valencianes s’ha fet públic a l’acte de presentació de la identitat visual d’À Punt, al Jardí Botànic de València. S’hi ha presentat el logotip d’À Punt, format per una lletra A amb accent obert de color blanc sobre fons negre. També s’ha estrenat el compte de Twitter dels nous mitjans públics valencians, on es pot visualitzar la identitat visual i la sintonia del canal.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]