ACN Barcelona.-9 de cada 10 contractes públics en l’àmbit dels serveis de les persones no s’exigeix cap mínim de qualitat a les ofertes segons mostra l’informe ‘La qualitat de la contractació pública en l’àmbit dels serveis a les persones. Una anàlisi dels 8 principals ajuntaments de Catalunya’, presentat aquest dimarts per la Taula del Tercer Sector Públic. El director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans, Ricard Gomà, ha afegit que aquest és “un element important” , ja que fixar uns mínims de qualitat seria una pràctica “significativa de millora”. Per la seva banda, l’estudi mostrava que les empreses amb finalitats lucratives assoleixen la majoria de les adjudicacions, ja que acaparen gairebé el 60% del volum total de contractes, mentre que les entitats socials del Tercer Sector i l’Economia Social es queden amb un 39%.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb