Dissabte 28 de juliol (21:00h), la Plaça de Sant Francesc de Montblanc acollirà la primera edició de la Copa Catalunya de sardana esportiva. La nova competició, creada en els marcs del seixantè aniversari de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS) i Montblanc Capital de la Sardana 2018, acollirà equips de les categories Gran o Absoluta i Veterans.

La UCS ha decidit seleccionar les colles seguint els criteris de competitivitat i representativitat territorial. Així, han tingut la preferència la selecció de les tres primeres classificades del Campionat de Catalunya i les guanyadores dels cinc campionats territorials: Terra Ferma (Lleida), comarques gironines, comarques tarragonines, comarques barcelonines, i Barcelona Ciutat. Imitant el format play-off de les competicions esportives, els equips s’enfrontaran en duels directes. O guanyen o quedaran directament eliminats.

Llegeix l’article sencer a Tornaveu, fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb