Unes trenta mil persones han seguit des del passeig de Lluís Companys de Barcelona el discurs de Carles Puigdemont al Parlament de Catalunya, segons que ha calculat la guàrdia urbana. Tots han volgut seguir en directe l’explicació de Puigdemont sobre els resultats del referèndum de l’1 d’octubre i el full de ruta que decidirà a partir d’ara.

Els assistents han sentit i vist la compareixença del president en dues pantalles gegants. Puigdemont ha declarat la independència i immediatament n’ha suspès durant unes quantes setmanes els efectes per poder negociar. Heu ací la reacció de la gent.

A la plaça del Vi de Girona s’hi han congregat unes cinc mil persones, que han reaccionat amb eufòria després de la declaració d’independència, però amb decepció quan Puigdemont ha proposat de suspendre els efectes durant unes setmanes per negociar. A la plaça del Mercadal de Reus, un miler de persones s’han emocionat i s’han abraçat amb la declaració d’independència.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]