BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

El portaveu del Govern, el conseller Jordi Turull, ha assegurat aquest divendres que els locals de Barcelona en els quals es podrà votar l’1-O són “el més semblants possible” als utilitzats en unes eleccions habituals.

Així ho ha manifestat en roda de premsa posterior a un Consell Executiu, i després que la Generalitat publiqués el dijous en Internet els locals on es podrà votar el dia del referèndum.

En aquesta web apareixen centres cívics municipals de l’Ajuntament de Barcelona que seran punts de votació que la Generalitat habilitarà per al referèndum, com va avançar Europa Press.

EN TOTA CATALUNYA

Sobre tota Catalunya, ha dit que, aproximadament un 70% dels locals de votació que estaran a la disposició dels ciutadans l’1-O són els mateixos que s’utilitzen en altres eleccions.

Sobre les incidències que pugui haver-hi, ha assegurat que les estudiaran i cercaran una solució sobre aquest tema, encara que ha considerat que són “mínimes”.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]