El Corredor Polonès al festival Emergenza

VilaWeb
Redacció
28.01.2005 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La banda ontinyentina El Corredor Polonès participa el 19 de febrer vinent en un concert dins del festival internacional Emergenza. El concert serà a la sala Republicca 2 de Mislata, a les 20:30 h.

Emergenza és el major certamen musical que es realitza a Europa i a Nordamèrica, dedicat a tots els estils musicals i a grups que encara no tenen mitjans promocionals suficients. En les tretze convocatòries d’aquest certamen musical, han participat 18.230 grups, en 22.032 concerts realitzats amb 6.730.000 espectadors. Al nostre país el festival celebrarà concerts a Barcelona i a València. Dos, d’entre els sis guanyadors dels concerts que es faran a tot l’estat, acudiran a la final europea del festival de Taubertal Open Air Festival a Alemanya els dies 12, 13 i 14 d’agost de 2005. El festival celebra concerts també a ciutats com Londres, París, Berlín, Toronto, Roma, Bilbao, Brussel·les, Estocolm, Copenhagen, Madrid, Viena, Zurich, Ottawa, o Montreal.

L’elecció dels grups que passaran a cadascuna de les respectives fases correrà a càrrec del públic assistent a la sala, mitjançant el vot a mà alçada. El grup guanyador del festival anirà als EUA a participar en un tour promocional organitzat en col·laboració amb Musicman-Ernieball.

Les entrades per al concert de València tenen un preu de 7’50 euros. El Corredor Polonès dóna la possibilitat d’aconseguir-ne si les demaneu al seu correu electrònic.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any