El Centre de Cultura Catalana d’Andorra fa deu anys

VilaWeb
Redacció
16.01.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui comencen els actes de commemoració del desè aniversari del Centre de Cultura Catalana d’Andorra, una de les associacions més actives del país dels Pirineus. La primera activitat serà un concert del grup de música folkEl Pont d’Arcalís, que donarà pas a un any en què s’organitzaran nombroses activitats.

El Centre de Cultura Catalana d’Andorra es va crear l’any 1995 amb l’objectiu de defensar i difondre el català, la llengua pròpia i oficial d’Andorra, tot fomentant l’intercanvi amb la resta de terres de parla catalana. Al llarg d’aquests deu anys ha col·laborat en una corrua d’activitats, entre les quals cal destacar el cent cinquantè aniversari del naixement de Jacint Verdaguer (1995), el sisè centenari d’Ausiàs March (1997) i l’Any Gaudí (2000). A més, també s’encarrega d’organitzar anualment la Diada de Sant Jordi i l’arribada de la Flama del Canigó, la Mostra de Cinema Català i la Mostra de Teatre Jove. Una de les iniciatives que ha tingut més èxit ha estat la convocatòria del Premi Carles Sabater a la millor cançó en català. Miquel Abras, Sapo, Relk o Carnal han estat alguns dels guanyadors d’aquest premi.

Per cert, que el Centre de Cultura Contemporània ha renovat completament la web, amb una important actualització de la imatge i una ampliació dels continguts.

Enllaços
Més notícies: Entitats.info.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any