Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  24.11.2004  10:00

Debut de la selecció catalana de futbol sala al campionat europeu, dos dies abans de la reunió de Fresno

Men?ame
 

La selecció masculina de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) debuta avui a la tarda a Bielorússia en el sisè campionat europeu, dos dies abans que les federacions de patinatge es reuneixin a Fresno (EUA) i ratifiquin, o no, el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Patinatge. La situació de la FCFS tampoc no és senzilla. No va ser fins després d'una llarga pugna amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) per la representació del futbol sala en pista coberta que la FCFS va ser reconeguda per la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) el maig d'enguany. Mercès a aquest reconeixement, ara ha pogut entrar en les competicions oficials, i de fet, s’estrena avui, a dos quarts de cinc de la tarda, en un partit contra Armènia, i divendres jugarà contra Ucraïna. En la llista de federacions catalanes ja reconegudes també hi ha la de corfbol, oficial des del maig del 1997, i la de pitch i pull, que participa en els campionats europeus des del 1999. La Federació Catalana de Twirling i la selecció de curses de muntanya també tenen reconeixement internacional.

La selecció masculina de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) debuta avui a la tarda a Bielorússia en el sisè campionat europeu, dos dies abans que les federacions de patinatge es reuneixin a Fresno (EUA) i ratifiquin, o no, el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Patinatge. La situació de la FCFS tampoc no és senzilla. No va ser fins després d'una llarga pugna amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) per la representació del futbol sala en pista coberta que la FCFS va ser reconeguda per la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) el maig d'enguany. Mercès a aquest reconeixement, ara ha pogut entrar en les competicions oficials, i de fet, s’estrena avui, a dos quarts de cinc de la tarda, en un partit contra Armènia, i divendres jugarà contra Ucraïna.
En la llista de federacions catalanes ja reconegudes també hi ha la de corfbol, oficial des del maig del 1997, i la de pitch i pull, que participa en els campionats europeus des del 1999. Igualment hi figuren la Federació Catalana de Twirling, membre de ple dret de la National Baton Twirling Association, i la selecció catalana de curses de muntanya, que enguany s'ha proclamat campiona del món a Malàisia.