Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.11.2004  14:00

Francesc Ribot, nou president comarcal d'ERC

Substitueix en el càrrec Jaume Sellarès

Men?ame
 

El Congrés Comarcal d'Esquerra Republicana al Barcelonès Nord, celebrat el passat 12 de novembre, va escollir amb un 97% dels vots el badaloní Francesc Ribot com a nou president de l'executiva comarcal en substitució de Jaume Sellarès. Ribot estarà acompanyat en aquesta executiva per Jaume Abelló (vicepresident), Xavier Sabaté (tresorer), Josep Miquel Garcia (Secretari de Política Municipal), Gemma Espanyol (Secretaria de Política Parlamentària), Josep del Rio (Secretari d’Organització), Enric Vidal (Secretari d’Imatge), Jordi Albaladejo (Secretari de Comunicació), Núria Arnau (Secretaria de Moviments Socials), Roser Gaitano (Secretaria de la Dona), Laura Martínez (Secretaria de Dinamització Cultural).

La nova executiva va marcar-se dos eixos principals d’incidència: d’una banda, treballar per continuar el procés de creixement del partit i aconseguir noves complicitats al si del teixit associatiu de les tres ciutats de la comarca, i d’altra banda, preparar les condicions perquè al proper cicle electoral s’aconsegueixi representació municipal d’ERC a Santa Coloma i Sant Adrià, i es multipliqui a Badalona.