Els premis Vilaweb Osona 2004 distingeixen la tasca de cinc entitats osonenques

VilaWeb
Redacció
01.11.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres passat, en la cloenda de la Setmana Digital, Vilaweb Vic va lliurar els Premis Vilaweb Osona 2004 en un dels actes commemoratius dels cinc anys de l’edició vigatana de Vilaweb. Els guanyadors dels premis van ser el portal d’Internet osona.com, la Televisió d’Osona (TVO), el grup impulsor de la xarxa ciutadana sense fils guifi.net, el Casal Independentista Manel Viusà i la Plataforma per a la Vegueria de l’Alt Ter. Abans del lliurament dels premis, Vicent Partal va fer una xerrada sobre les noves perspectives que s’obren a Internet i l’editor de Vilaweb Vic, Pep Comeres, va explicar els actes del cinquè aniversari i va anunciar el naixement de noves vilawebs a Osona. L’acte va ser presentat pel primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Ignasi Puig.

A continuació es va inaugurar la seu de Vilaweb a Vic i el Centre de Recuperació de Material Informàtic de la Fundació Humanitària Dr. Trueta, que comparteixen instal·lacions, amb la presència de la presidenta de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Filo Tió.

Per acabar, dissabte al matí es va fer al Casino de Vic una trobada d’edicions locals de Vilaweb, en la qual van participar delgacions d’arreu dels Països Catalans. (01-11-04)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any