La Regió 1 de la JNC comença a treballar pel Congrés de l’ organització des de L’ Hospitalet

  • Més de 50 delegats de la Federació, així com membres del Comitè Executiu Nacional, entre ells Albert Batalla, secretari general de la JNC, van ser presents durant la jornada de treball

VilaWeb
Redacció
27.10.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 50 delegats de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de la Federació de Regió 1 (Barcelonès Nord, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Occidental, Garraf, Maresme i Hospitalet) es van reunir aquest dissabte a L’Hospitalet, per tal de començar a treballar en les ponències que es discutiran els dies 5,6 i 7 de novembre a Sant Feliu de Guíxols durant el XIIIè Congrés de la JNC.

Ferran Solé, president la JNC de L’ Hospitalet, va comentar diferents aspectes de les tres ponències que es treballaran en aquest congrés. La ponència 1, titulada “Joves 2004. La generació referèndum”, tracta el posicionament passat, present i futur de la JNC dins CDC i CiU. La ponència 2 és la d’organització i es planteja el funcionament i estructura del partit; i la ponència 3, “Sobirania i Progrés Municipal. Estratègia 2004-2007”, tracta sobre l’estratègia municipal a seguir durant aquest curs polític. Sobre aquesta ponència, Ferran Solé va comentar que es va parlar sobre les necessitats dels joves a les ciutat i dels problemes que solen tenir, com els d’habitatge per exemple, així com la formació de nous regidors.

Per altra banda, Albert Batalla, Secretari General de la JNC, va comentar diversos aspectes d’actualitat, com el posicionament davant la Constitució Europea, la situació de la federació de CiU,i els objectius del partit. Batalla va afirmar que “l’objectiu final és treballar dia a dia des del Parlament, els ajuntaments i la Unió Europea, per assolir tots els projectes que ens plantegem. Treballem pel progrés de Catalunya des de l’orgull de país, volem la plena sobirania de Catalunya”.

La cloenda de l’acte va ser de la mà d’ Oriol Pujol, Secretari Executiu d’ Estudis i Programes de CDC i Diputat de CiU al Parlament de Catalunya, i de Meritxell Borràs, Secretaria Sectorial de Benestar i Família de CDC i portaveu de CiU a l’ Ajuntament de L’Hospitalet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any