Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  25.10.2004  14:00

Montilla anuncia una nova política respecte als dominis .eu i .ct

Men?ame
 

El ministre espanyol de Indústria, Comerç i Turisme, el català José Montilla, ha anunciat aquest migdia a Barcelona que el govern espanyol canviarà la política pel que fa als dominis .eu i .ct. D'una banda ha dit que d'ara endavant s'autoritza els governs autonòmics que demanin el seu domini .eu, quan el govern anterior hi estava en contra. De l'altra, en respostes als periodistes, Montilla també ha dit que el govern espanyol modificarà la política respecte el domini .ct, demanat anteriorment pel Parlament de Catalunya per a identificar el Principat, i que el PP s'havia negat a concedir. José Montilla també ha dit que en les properes setmanes el Ministeri espanyol concretarà les informacions i les farà públiques, i a més a més farà pública la seva posició sobre el domini .cat que està estudiant l'ICANN. L'acte s'ha fet a la seu del DURSI, amb motiu de la presentació de la campanya de promoció de les noves tecnologies 'Todos a Internet'.

El ministre espanyol de Indústria, Comerç i Turisme, el català José Montilla, ha anunciat aquest migdia a Barcelona que el govern espanyol canviarà la política pel que fa als dominis .eu i .ct.
D'una banda ha dit que d'ara endavant s'autoritza els governs autonòmics que demanin el seu domini .eu, quan el govern anterior hi estava en contra. De l'altra, en respostes als periodistes, Montilla també ha dit que el govern espanyol modificarà la política respecte el domini .ct, demanat anteriorment pel Parlament de Catalunya per a identificar el Principat, i que el PP s'havia negat a concedir.
José Montilla també ha dit que en les properes setmanes el Ministeri espanyol concretarà les informacions i les farà públiques, i a més a més farà pública la seva posició sobre el domini .cat que està estudiant l'ICANN. L'acte s'ha fet a la seu del DURSI, amb motiu de la presentació de la campanya de promoció de les noves tecnologies 'Todos a Internet'.