Vilafant acull l’exposició ‘viatgera’ de Joan Mateu.

VilaWeb
Redacció
11.10.2004 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’exposició Joan Mateu Bagaria. Mostra, del programa ‘Exposicions viatgeres’, organitzat per la Diputació de Girona, es pot visitar fins el dia 30 a l’Ajuntament de Vilafant, en els horaris de vuit del matí a tres de la tarda.

L’exposició recull una mostra de l’obra recent de l’artista saltenc, el qual, malgrat la seva joventut gaudeix ja d’una gran projecció. Els quadres que configuren l’exposició estan realitzats majoritàriament en acrílic, tècnica amb la qual Mateu assegura haver trobat l’equilibri perfecte, després d’haver treballat l’aquarel·la i l’oli. El paisatge urbà, amb personatges anònims i solitaris, és una temàtica que es repeteix sovint en les creacions de l’artista saltenc.

La mostra de Joan Mateu és la tercera que organitza la Diputació de Girona dins el programa ‘Exposicions Viatgeres’. Amb aquesta iniciativa, la Diputació es proposa com a objectius, per una banda, oferir un espai amb voluntat de permanència als creadors de les comarques gironines, i per l’altra, posar a disposició dels ajuntaments propostes de qualitat per completar les seves agendes culturals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any