Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  18.09.2004  10:45

25 anys de Ràdio Arenys

Men?ame
 

Ràdio Arenys celebra els seus 25 anys al llarg d'aquest cap de setmana. Els actes van començar ahir divendres amb un "sopar de gala". El Calisay va acollir molts dels colaboradors i persones que han estat vinculades a la ràdio en tots aquests anys. Un gran pastís d'aniversari va donar pas a la festa amb un concert de la "Companyia Elèctrica Dharma". La celebració va acabar a altes hores a la Discoteca Johnny's on es va presentar i oferir el "cocktail de la ràdio". Xavier Salbanyà ha publicat un àlbum de fotos amb les primeres imatges de la festa.
Dissabte i diumenge concentren el gruix d'actes de la festa: jornada de portes obertes, ginkana radiofònica infantil, contes infantils, petxinada, concert dels 60 i un acte amb caràcter més institucional. L'agenda de l'Ajuntament us ofereix el detall dels diferents actes.
El 8 de setembre de 1979 naixia Ràdio Arenys i, automàticament, es convertia en la degana de les emissores municipals de Catalunya. Ràdio Arenys va néixer fruit de la il·lusió i de l'empenta d'un col·lectiu d'arenyencs que, amb la arribada dels primers ajuntaments democràtics l'any 1979, van decidir crear la primera ràdio d´àmbit local i íntegrament en llengua catalana. En aquest enllaç podeu llegir un petit resum d'aquests "25 anys fent ràdio, fent poble".