Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  04.02.2001  10:00

Condis reobre els supermercats adquirits a Cooperativa 70

Men?ame
 

La cadena Condis acaba de reobrir tretze dels setze supermercats Sóc que va adquirir a Cooperativa 70 al mes de desembre, i en els quals ha invertit 250 milions en obres d'adequació. Els tres establiments restants es reobriran a curt termini, segons ha informat Condis.

Les obres realitzades en els establiments han inclòs la reforma de l'espai interior, el canvi d'imatge corporativa interior i exterior, la incorporació de nous treballadors en plantilla i el reciclatge del personal de Sóc, la marca amb la qual operava Cooperativa 70.


Els nous establiments Condis que acaben d' obrir al públic estan ubicats a Girona (6), Barcelona (1), Salt (2), Canet de Mar (2), Blanes i Granollers. L'operació significa l'ampliació de l'àrea geogràfica de Condis Supermercats a la província de Girona, i consolida els plans de creixement de la companyia al Principat.


Condis ha passat a gestionar 305 establiments, amb les ensenyes Condis i Grup Condis (Distop), amb una superfície total de vendes superior a 116.000 metres quadrats. Les noves obertures han suposat la creació de 70 nous llocs de treball.