La directora del Museu de Badalona, Francesca Garcia, és la nova cap de gabinet de Caterina Mieras

VilaWeb
Redacció
02.09.2004 - 12:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La consellera de Cultura, Caterina Mieras, continua remodelant el seu departament només de tornar de vacanaces. Ahir es feia públic que Josep Pujades es farà càrrec a partir d’ara de la projecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Avui es coneix que la consellera ha nomenat Francesca Garcia cap de gabinet. Aquest càrrec estava vacant des que Maria Eulàlia Biosca va dimitir el 14 de juliol passat, sumant-se a les baixes del delegat a Girona, Joan Solana, i el secretari general de Cultura, Francesc Vila.

«Començo aquesta etapa amb entusiasme. Per mi és un repte professional tornar a treballar amb la senyora Mieras, que ja era la meva cap a Badalona [Mieras era regidora de Cultura a la ciutat]», afirma Garcia. Llicenciada en geografia i història per la Universitat Autònoma de Barcelona, la nova cap de gabinet ha estat directora gerent del Museu de Badalona des de l’any 1999 i forma part del consell editorial del diari El Punt.

L’equip de gent que Mieras ha incorporat al departament provinent de Badalona està format per Ferran Bello (director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i exregidor del PSC a Badalona), Francesc Tarrats (director general de Patrimoni Cultural i nascut a Badalona), la secretària de la consellera Pepa Pino i el tècnic Daniel Gelabert.

Segons fonts properes a l’Ajuntament, Garcia serà substituïda per Joan Mayné com a directora del Museu de Badalona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any