Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  08.07.2004  08:10

Odi actua en el Rebrot’04 a Berga.

Men?ame
 


Odi en plena actuació a l'Iseta Rock 2004
El rock de la Vall d’Albaida estarà present a Berga de la mà del grup albaidí Odi, gràcies a la gent que els va votar per internet. Aquest grup actuarà al 4t Aplec de Joves dels Països Catalans, que se celebrarà a Berga del 15 al 18 de juliol, en l’escenari Esclat. Els 6 grups més votats a través d’internet són els que tocaran a l’escenari Esclat del camp de futbol, i allà el públic votarà el millor grup. Les votacions es recolliran al camp de futbol amb la butlleta annexa de l’entrada, (que servirà també per al sorteig d’un viatge a l’Alguer) i decidiran quin dels participants toca a l’escenari Rebrot l’any següent, mentre que un segon premi consistent en hores de gravació en un estudi per valor de 1.800 €, serà atorgat per un jurat format per gent de l’àmbit musical. Els concerts es realitzen al camp de futbol els dies 16 i 17 de juliol a partir de les 22 h. Els concerts dels finalistes es realitzen en l’escenari Esclat, que aniran barrejant-se amb altres actuacions en l’escenari Rebrot: Obrint Pas, Los Suaves, Inadaptats, La Gossa Sorda, Pirat's Sound Sistema, Berri Txarrak, Els Pets, Bad Manners, Pomada i Gadegang. En aquest aplec a banda de les actuacions musicals es realitzen xerrades, debats, teatre, dansa, excursions, etc.
La revista Enderrock va repartir gratuïtament amb el seu número de juny un CD musical que incloïa la cançó d’Odi “L’Opressió del Poble”. El grup d'Albaida, està mirant d'organitzar un bus per tal que la gent que vulga els puga acompanyar al Rebrot. Per a inscriure's cal enviar les dades (nom i cognoms, població i mòbil) a correu odi_ska@hotmail.com abans del dissabte 10 de juliol, ja que s'ha completar un autobús de 52 places. L'eixida serà el dia 16 i la tornada el 17 de juliol. Per a més informació visiteu la web d'Odi.