Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  28.06.2004  06:00

La Fundació Catalunya Segle XXI s'interroga sobre la justícia global

Men?ame
 

La performance 'Qui mou el món', a càrrec del Grup Furafollas, és el primer acte de la Fundació Catalunya Segle XXI, amb vistes al diàleg 'Contribuint a l'Agenda Global', que es farà al Fòrum de les Cultures el 22 i 23 de setembre vinent. De fet, aquest diàleg exposarà els resultats de la Consulta Justícia Social, que el internautes poden fer a través d'aquesta pàgina. Es tracta d'un qüestionari on tothom pot opinar sobre les diferents alternatives que es presenten a l'actual model de globalització. I és que, segons els organitzadors, el nostre món reclama la construcció d'un nou ordre econòmic internacional, més just i democràtic, com a símbol de racionalitat i sentit comú. L'objectiu és recollir les opinions i aportacions de la ciutadania per posar-les en coneixement dels conferenciants del Diàleg al si del Fòrum 2004, contribuir a avançar en la formulació programàtica des del pensament crític, connectar el nivell de rigor analític dels teòrics crítics amb la capacitat de mobilització i les experiències dels moviments socials.
Per donar a conèixer la iniciativa de la Consulta Justícia Global s'han programat tot un seguit d'activitats de difusió. Des de començament del més de juny, més de dues-centes persones ja han respost el qüestionari.