Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  16.06.2004  12:28

RBA compra l'Editorial Molino

L'operació financera supera els dos milions d'euros

Men?ame
 

L'editorial RBA ha signat aquesta setmana la compra de l'Editorial Molino, un dels negocis editorials històrics de la ciutat de Barcelona, per 2,2 milions d'euros. Tot i que d'ençà de la creació, l'any 1933 a cura de Pablo del Molino Mateus, sempre havia estat un negoci familiar, ocupava un lloc de referència en l'entramat d'editorials del país, ja que havia aconseguit d'editar en exclusiva les novel·les d'Agatha Christie a l'estat espanyol i Sud-americà, i ocupava un lloc de referència en l'àmbit del llibre infantil.
RBA centra bona part del negoci en les vendes de col·leccionables als quioscos. L'adquisició de l'Editorial Molino respon a la voluntat de rellançar el sector del llibre. I és que el fons d'aquesta editorial pot obrir noves perspectives de negoci, incloses les de les col·leccions. Actualment, la divisió de llibres de RBA es reparteix en els segells Integral, dedicat a la salut, i La Magrana, que va adquirir fa aproximadament quatre anys. Dels 272 milions d'euros que va facturar l'any 2003, només vint procedien dels llibres.
! Publicada el 16 de juny