Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  17.05.2004  00:00

Creat el premi Ramon Planes de narrativa breu.

Men?ame
 

L'Ajuntament de Sitges i l'editorial Pati Blau han posat en marxa la primera edició del premi "Ramon Planes de narrativa breu", dotat amb 2.000 euros i que es donarà a conèixer la Nit de Premis Sitges.
El Premi també servirà d'homenatge a una de les persones que ha exercit un paper més clar d'intel·lectual en el Sitges del segle XX. La recent reedició del seu "Llibre de Sitges" torna a posar a l'abast la seva obra. Amb aquest premi, els organitzadors volen fer permanent aquest record.
Els originals que es vulguin presentar al concurs han d'estar escrits en català i poden ser una sola narració o un conjunt de narracions, amb una extensió d'entre 60 i 80 fulls de DIN-A4, mecanografiats a doble espai a una sola cara i relligats correctament. L'obra ha de ser inèdita i sense cap compromís de publicació amb ningú i cal lliurar-la abans del 30 de juliol a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sitges, al carrer de la Sínia Morera 1.
A més de la dotació econòmica, el guanyador signarà un contracte amb El Pati Blau Edicions per publicar l'obra en el termini màxim d'un any i percebre els drets d'autor corresponents a les vendes. En el cas que hi hagi algun altre original que el jurat consideri adient de publicar es podrà fer, malgrat que no sigui el guanyador.