Bizarre i Irakunda guanyen el VI Concurs de Música de Badalona

  • Redacció La Rotllana

VilaWeb
Redacció
29.03.2004 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat divendres 25 i dissabte 26 es va realitzar el VI concurs de musica de Badalona, organitzat per l’associació La Rotllana. Amb una actuació final durant els dos dies de 13 grups més el tancament de les B-Violet com a grup invitat, els guanyadors van ser, Bizarre com a millor banda del concurs i Irakunda com a millor banda de Badalona. Enguany el concurs es va celebrar a la sala d’actuacions del Casal Cívic de Pomar i va gosar de molt bona participació de públic i d’acceptació per la crítica.

En aquesta edició en la que es va apostar per un canvi d’escenari com va ser el barri de Pomar i les infrastructures del seu Casal Cívic, l’organització de la Rotllana i els seus col·laboradors, Ajuntament de Badalona i Ateneu de Pomar van valorar el resultat d’aquesta edició com molt positiu, tant per el contingut artístic ja que el nivell de les bandes ha estat molt alt, com per la participació de públic a l’acte, fets que impliquen per la nostra ciutat anar consolidant poc a poc dintre del calendari musical de Catalunya aquesta cita.

Els dos dies de concert es van desenvolupar en un clima d’ambient i participació molt bons, l’assistència de públic no només va superar la de l’any passat si no que el públic va saber agrair l’esforç dels organitzadors i dels grups participants amb una presencia constant. El jurat que enguany estava format per quatre membres (un de Badalona comunicació, un de Radio Pomar, un de l’escola de musica moderna de Badalona i un membre dels Profezhya, grup guanyador de l’anterior concurs) va ressaltar la qualitat de les bandes finalistes, seleccionades entres les 122 que finalment es van presentar per participar.

Finalment els guanyadors, Irakunda, amb una proposta de fusió, com a millor banda de Badalona i Bizarre, amb el seu pop-rock, com a millor banda del concurs, van estar escollits desprès d’una llarga deliberació del jurat, de les més costoses que es recorden en els últims anys. El concurs va culminar amb l’actuació de les B-Violet, banda invitada al concurs, expressament escollida per l’organització per la seva vinculació musical amb la ciutat, com a reconeixement de la seva trajectòria i aprofitant la presentació del seu nou disc que estan realitzant.

La Rotllana acomiada aquesta edició fent un balanç altament positiu i ja convoquen a les bandes per la propera VII edició, però abans de això, haurem de gaudir dels CD’s fruïts d’aquest any, corresponents als guanyadors Bizarri i Irakunda, que també van aconseguir per el fet de guanyar editar un videoclip i actuar a les festes de maig dintre de la Mostra de Pop Rock. També la Rotllana publicarà un CD directe recopilatori amb la resta de bandes participants.

+ Fotos: VI Concurs de Música de Badalona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any