Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  05.02.2004  06:00

Figueres i la ciutat algeriana Ain el Beida s'agermanen.

Men?ame
 

L'alcalde de Figueres, Joan Armangué, i el d'Ain el Beida, Abdelmaati Ahmed Mahmud, signaran el proper 22 de febrer en aquest municipi-campament ubicat al desert algerià, el protocol d'agermanament que les unirà oficialment. En el període 2000-2004 l'Ajuntament de Figueres a través del Consell Municipal de Cooperació ha col·laborat amb ACAPS donant suport econòmic i humà al poble saharauí.
El ple d'aquest dijous aprovarà el Protocol d'agermanament entre les ciutats d'Ain el Beida, a la República Àrab Sahrauí, i Figueres redactat pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament.
El Ple Municipal del passat mes de març va aprovar establir lligams de relació i amistat permanents amb la ciutat, d'Ain el Beida de la província de Dajla de la República Àrab Sahrauí Democràtica, i es va encomanar al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament la redacció d'un protocol d'agermanament i la programació i coordinació de les accions necessàries de cooperació.
A la visita a Ain el Beida l'alcalde de Figueres hi estarà acompanyat pel regidor de Participació ciutadana, benestar i solidaritat Jesús Quiroga, i la regidora d'Educació i acció cívica, Maria Rosa Ymbert, així com de Xavier Torner en representació de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí, així com altres membres de l'ACAPS de les comarques gironines.