Figueres i la ciutat algeriana Ain el Beida s’agermanen.

VilaWeb
Redacció
05.02.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’alcalde de Figueres, Joan Armangué, i el d’Ain el Beida, Abdelmaati Ahmed Mahmud, signaran el proper 22 de febrer en aquest municipi-campament ubicat al desert algerià, el protocol d’agermanament que les unirà oficialment. En el període 2000-2004 l’Ajuntament de Figueres a través del Consell Municipal de Cooperació ha col·laborat amb ACAPS donant suport econòmic i humà al poble saharauí.

El ple d’aquest dijous aprovarà el Protocol d’agermanament entre les ciutats d’Ain el Beida, a la República Àrab Sahrauí, i Figueres redactat pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament.

El Ple Municipal del passat mes de març va aprovar establir lligams de relació i amistat permanents amb la ciutat, d’Ain el Beida de la província de Dajla de la República Àrab Sahrauí Democràtica, i es va encomanar al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament la redacció d’un protocol d’agermanament i la programació i coordinació de les accions necessàries de cooperació.

A la visita a Ain el Beida l’alcalde de Figueres hi estarà acompanyat pel regidor de Participació ciutadana, benestar i solidaritat Jesús Quiroga, i la regidora d’Educació i acció cívica, Maria Rosa Ymbert, així com de Xavier Torner en representació de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí, així com altres membres de l’ACAPS de les comarques gironines.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any