(08/12) La Fira del Joguet Antic de Dénia reunix a 32 expositors

  • El carrer Marqués de Campo va acollir l'esdeveniment amb una àmplia oferta de materials de diferents èpoques per a vendre o comprar

VilaWeb
Redacció
07.12.2003 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Fira del Joguet Antic i del Col·leccionisme va arribar ahir al carrer Marqués de Campo gràcies als 32 expositors que van omplir d’il·lusió les cares de majors i xicotets que es van acostar fins a la via principal de la capital de La Marina Alta. Fins allí es van personar l’alcaldessa de Dénia, Paqui Viciano, al costat de la diputada socialista, Consuelo Català, que està este cap de setmana de mariachi per Dénia i els regidors de l’ajuntament deniers per a donar per inaugurada esta setena edició de la Fira del Joguet. Els representants municipals van recórrer al costat dels venedors èpoques passades i van observar com els joguets han evolucionat amb el pas dels anys.

L’encarregada de mostrar tots els expositors als regidors i a la munícipe va ser la presidenta de l’Associació d´Amics del Joguet de Dénia, Maite Carrió que, un any més, va celebrar amb gran il·lusió esta fira.

Els expositors que enguany van participar ho van fer amb una àmplia oferta per a comprar, vendre i intercanviar tot tipus de joguets antics. A més, es van celebrar activitats d’animació en el carrer gràcies a la companyia Borinots, i un taller de joguets de fusta que, edició després d’edició, es consolida amb un gran èxit de participació. Durant la jornada també es va celebrar el tradicional campionat d’escalèxtric amb la col·laboració del Club d´Elescalèxtric Marina Alta.

En este sentit, la Fira del Joguet Antic pretén cada any ser un lloc de trobada de totes les persones interessades en els joguets antics i en el col·leccionisme. Tots els participants poden acudir a vendre, intercanviar o comprar tot tipus de joguets i altres materials relacionats amb el tema.

La presidenta de l’Associació Amics del Joguet de Dénia va reconéixer que, malgrat que este esdeveniment firal ve realitzant-se any rere any amb un gran èxit de participació i públic, en esta edició s’han limitat certes activitats ja que, els esforços recauen en l’organització d’un altre gran esdeveniment com és la celebració del centenari de la indústria joguetera de la ciutat durant l’any 2004.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any