Francesc Mompó queda finalista en el Premi de Narratina Juvenil de Torrent.

VilaWeb
Redacció
02.12.2003 - 00:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Torrent va lliurar el passat 13 de novembre el V Premi de Narrativa Juvenil ‘Ciutat de Torrent’, que aquest any ha estat per a Vicent Sanchis per la seua obra ‘El repòs del sobirà’, mentre que l’escriptor de l’Olleria, Francesc Mompó, es va endur el premi a l’obra finalista, amb la novel·la ‘L’elegit’.

Els premis els va lliurar l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, mentre que el jurat del premi, presidit pel regidor de Cultura, Josep Veiga, i la regidora de Promoció Lingüística, Esmeralda Torres, estava compost per la presidenta de’l Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascensió Figueres, l’escriptor i representant de l’editorial Tabarca, Josep Palomero, i el també escriptor, Vicente Muñoz Puelles.

Francesc Mompó, professor de llengua i literatura, ha publicat fins ara les novel·les ‘Els ulls del llac’ i ‘L’ull de Zeus’, els dos primers volums d’una trilogia que es completarà a primers del 2004 amb el tercer llibre. També ha publicat poesia: l’any 1992 va rebre el premi ‘La Forest d’Arana’ amb el poemari ‘Viàtic Marí’, i va quedar finalista del ‘Manel Rodríguez Martínez’ d’Alcoi amb el poemari ‘Díptic dels estels’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any