Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.10.2003  11:30

La Fundació Enciclopèdia Catalana es ven la seu del grup

La casa Garriga-Nogués és una obra modernista de l'edifici Lluís Sagnier

Men?ame
 

Segons que publica el diari La Vanguardia, la Fundació Enciclopèdia Catalana ha posat a la venda l'emblemàtic edifici del carrer de la Diputació de Barcelona. L'editorial es va traslladar a la casa Garriga-Nogués (obra de l'arquitecte Lluís Sagnier) l'any 1987, després que fos restaurada.
Segons aquest diari, la venda de la seu central del grup respon a la voluntat de centralitzar totes les empreses del grup, que actualment estan repartides a vuit espais de la ciutat comtal. De fet, és previst que en un futur no gaire lluny, el grup Enciclopèdia Catalana es traslladi al districte 22@, en un edifici més funcional i adaptat a les noves necessitats de l'empresa. Per bé que les xifres del grup no són pas desfavorables, és previst que redueixi el nombre de publicacions i diversifiqui els negocis en el sector de les revistes periòdiques o les col·leccions de quiosc.